• selenacolpa

Fashion shoot fotostudioVK & Juliet Cannegieter


Samen met Vincent Kos en Juliet Cannegieter hebben we ons een dag teruggetrokken in de schitterende FotostudioVK in Voorburg. Met het mooie daglicht hebben we een hele sensuale, verleidelijke en classy shoot neer kunnen zetten. Ik ben er heel erg over te spreken. Laat je in de sfeervideo helemaal inpakken door de verleidelijke Juliet!De fotoshoot vond plaats in FotostudioVK. Dit is een daglichtstudio van fotograaf Vincent Kos. Je kunt zijn fotostudio huren. Het daglicht en ontwerp vind ik persoonlijk erg mooi. Bekijk de video eens als je geinteresseerd bent. De fotostudio bevindt zich in Voorburg, aan de rand van Den Haag. Erg goed bereikbaar. De afrit van de snelweg A12 is op 2 minuten van de studio. De studio is gevestigd tegenover het trein-, bus-, tram- en metrostation Laan van NOI.


#Commercieel

72 views0 comments

Reveal Your Beauty by Selena

 

Alles en iedereen laat ik stralen met make-up en haarstyling. Dat is wat ik doe! Ik ben te boeken voor bruidsmake-up, commercieel werk en als creatief bureau.

Reveal Your Beauty!

 

Klik hier om inspiratie op te doen

BOEK NU!

      Let's talk!

0614526261
  • Facebook Clean
  • Instagram Clean
  • Twitter Clean
  • Vimeo - White Circle
  • LinkedIn - White Circle

© 2012 – 2019

Reveal Your Beauty

K.v.K. 54810361

Algemene voorwaarden