top of page
  • selenacolpa

Bruidsmake-up: advies, tips, voorbeelden, kosten en boek een professional!Gefeliciteerd, je gaat trouwen! Maar welke bruidsmake-up & haarstyling past jou nou het beste? Ik heb alle ins & outs voor je op een rijtje gezet, zodat je eenvoudig de beste keuze kunt maken. Want ga je het zelf doen of huur je een professional in? Na het lezen van onderstaand artikel ben jij er in ieder geval helemaal klaar voor! Boek nu of neem gerust contact met me op als je vragen hebt. Veel geluk, Selena!

Bruidsmake-up zelf doen

Je kunt overwegen om je bruidsmake-up zelf te doen of een goede vriendin deze taak op zich te laten nemen. In dat geval is het heel belangrijk dat jullie samen goed uitzoeken en bedenken hoe je dit op de dag zelf wilt gaan doen.

Wat erg leuk is om te doen en alvast in de stemming te komen, is een workshop in make-up en haarstyling te volgen. Zo kun je met vriendinnen een leuke avond beleven e'n je kunt tips en adviezen opdoen voor het opbrengen van de bruidsmake-up op de dag zelf. Kijk gerust eens bij mijn producten als je dit interessant vindt.

Advies & tips bruidsmake-up en haarstyling

Om met make-up en haarstyling het mooiste bij jezelf naar boven te halen, is het belangrijk dat je rekening houdt met wat basisfactoren. Zo is de vorm van je hoofd belangrijk, de kleur van je ogen, de toon van je huid en de kleur van je haar. Doe de test om zelf te ontdekken wat jouw basis is. Pas wanneer we jouw basis in kaart hebben gebracht, kunnen we een keuze maken welke make-up en haarstyling bij jou het beste naar boven brengt. Vervolgens kan ik met mijn technieken je gezicht ook nog optisch perfectioneren. Dit is een proces dat ik tijdens het aanbrengen van de producten doorloop. Je zult versteld staan van het totale resultaat. Laat de prinses, femme fatale of power women maar in je naar boven komen!

Bekijk ook eens het artikel op de website van The Perfect Wedding. Daar staan veel tips die je kunnen helpen bij het doen van je eigen bruidsmake-up.

Voorbeelden bruidsmake-up en haarstyling

Het moment is daar. Je gaat trouwen! Maar welke bruidsmake-up en haarstyling past nu het beste bij je. In de voorgaande alinea heb ik je al het een en ander uitgelegd hoe je zelf kunt testen welke bruidsmake-up en haarstyling het beste bij jou past. Als je dat weet kun je rondkijken welke voorbeelden daar het beste op aansluiten. Bekijk onderstaande video eens om inspiratie op te doen. Of bezoek mijn gallerij waar verschillende voorbeelden van bruidsmake-up en haarstyling voorbij komen. Kijk ook eens op mijn Pinterest waar ik uiteenlopende ideeën voor je bruiloft heb verzameld.


Kosten bruidsmake-up en haarstyling

Na zoek en speurwerk op internet kan ik zeggen dat de kosten voor bruidsmake-up en haarstyling behoorlijk uiteenlopen. Er zijn enkele belangrijke punten waar je op moet letten wanneer de kosten voor bruidsmake-up en haarstyling worden gepresenteerd.

Zoals je waarschijnlijk zelf ook al is opgevallen, is dat je meer betaald voor een professional met veel ervaring, dan voor een visagist die pas net begint. Maar vergis je niet! Zo is het heel belangrijk om goed te kijken wat de visagist je aanbiedt.

Zo bieden sommige visagisten pakketten aan. Kijk goed wat er allemaal in de verschillende pakketten zit. En spreek ook af wat je doet als je toch iets extra's uit een ander pakket erbij wilt. Moet je dan het hele extra pakket betalen of kan het anders opgelost worden.

Wat niet altijd standaard in een pakket zit is het afnemen van een proefmake-up. Uit ervaring kan ik je dit zeker aanraden. Je wilt niet op de dag zelf nog bedenken wat het gaat worden of dat de visagist de je hebt geboekt je helemaal niet ligt of niet kan bieden wat jij wilt. Deze extra investering betaalt zich zeker terug.

Een derde punt zijn de reiskosten. Deze zijn vaak niet overzichtelijk en kunnen achteraf een hoop extra kosten met zich meebrengen. Vraag dus altijd na wat de extra kosten zijn.

Maar het allerbelangrijkste is eigenlijk of je een klik met de visagist hebt en haar vertrouwt. De visagist die je boekt is aanwezig tijdens een heel intiem moment in je leven. Dan wil je natuurlijk niet hebben dat je je aan deze persoon ergert of dat je je afvraagt of zij er alles aan zal doen om je een geslaagde dag te bezorgen. Bel je visagist ook altijd even op om een eerste indruk te krijgen. Dit zegt vaak al genoeg en behoed je voor teleurstellingen op de dag zelf.

Boek professionele bruidsmake-up en haarstyling

Met het boeken van een professionele visagist voor je bruidsmake-up, kan het helemaal niet meer mis gaan. Naar aanleiding van mijn onderzoek en jarenlange ervaring met bruidjes, probeer ik zo goed mogelijk aan te sluiten bij jouw behoefte. Bel me gerust of stel me een vraag als zaken nog onduidelijk zijn. Bekijk mijn prijzen en producten eens als je geinteresseerd bent.

Veel geluk op je trouwdag!

72 views0 comments
bottom of page