top of page
  • selenacolpa

Test welke make-up en haarstyling past bij jou?Bekijk mijn video ter inspiratie


Voorbeeld make-up en haarstyling

Om met make-up en haarstyling het mooiste bij jezelf naar boven te halen, is het belangrijk dat je rekening houdt met wat basisfactoren. Mijn visie is om het mooiste bij iedere vrouw naar boven te halen. Ik weet zeker dat ik jou ook kan laten stralen. Je kunt me boeken voor bruidsmake-up, fashion make-up en workshops. Op internet zien we genoeg adviezen en voorbeelden van make-up en haarstyling voorbij komen. De make-up tutorials op YouTube zijn niet aan te slepen. Je kunt haast door de bomen het bos niet meer zien. Zo heb je vast bij jezelf ook wel eens gemerkt dat die make-up look van The Hills toch niet zo'n succes is als bij de meiden uit de serie. Of dat die boblijn jou niet zo mooi staat als Keira Knightley. Om met make-up en haarstyling het mooiste bij jezelf naar boven te halen, is het belangrijk dat je rekening houdt met wat basisfactoren. Zo is de vorm van je hoofd belangrijk, de kleur van je ogen, de toon van je huid en de kleur van je haar. Test wat jouw basis is.

Pas wanneer we jouw basis in kaart hebben gebracht, kunnen we een keuze maken welke make-up en haarstyling bij jou het beste naar boven brengt. Vervolgens kan ik met mijn technieken je gezicht ook nog optisch perfectioneren. Dit is een proces dat ik tijdens het aanbrengen van de producten doorloop. Je zult versteld staan van het totale resultaat. Laat de prinses, femme fatale of power women maar in je naar boven komen! In mijn werk probeer ik niet alleen een product te leveren maar juist een beleving aan te bieden. Zo streef ik er altijd naar om de make-up en haarstyling helemaal op jouw persoonlijkheid en uitstraling aan te passen. Zo krijg je niet alleen de mooiste make-up en haarstyling, maar voel je je direct een echte prinses, femme fatale of power women. Zelf sta ik er nog steeds versteld van wat de juiste make-up en haarstyling met een vrouw kan doen. Reveal your beauty is zodoende niet zomaar een naam, maar streef ik dagelijks in mijn werk na. Ben je nieuwsgierig geworden wat jouw basis is en hoe je het mooiste bij jezelf naar boven kunt halen? En wil jij ook ervaren hoe het is om je een prinses, femme fatale of power women te voelen? Je kunt me boeken voor bruidsmake-up, fashion make-up en workshops. Maar ook voor een feestelijke make-up of persoonlijk make-up advies kun je contact met me opnemen.


Neem gerust contact met me op als je wilt boeken of vragen hebt. Veel geluk, Selena! Selena heeft o.a. samengewerkt met RTL4, ID&T: Sensation white, NS, Fashion Chicks (met Victoria Koblenko, Pip Pellens en B-Brave), Amsterdam Fashion Week, Jaguar, Miljonair fair, Masters of LXRY fair, SheSuit, Sepehr Maghsoudi, Bjorn Kersten, Marjan Strijbosch, Bones Fashion, Wellant college, Anna College, Hair Point, The Hague & Rotterdam Fashion Award, Ithaka Model Agency, Eefje van Daal Agency, Weddings, Floating Fashion Week, Lilian Fashion by Lef, et cetera. Selena heeft aan de volgende instellingen haar opleidingen gevolgd: de make-up school van Mieke Petiet, Hair Point Professionele kappersacademie, Beauty Partners Rotterdam. Trainingen huidverzorging bij Dior, Chanel, Lancôme, Clarins, Clinique en 100% pure. Selena volgt regelmatig nieuwe opleidingen om inspiratie op te doen en de laatste technieken te leren..

Voor meer informatie kun je kijken bij mijn producten, prijzen, portfolioen contact. Verder kun je me op social media volgen.

207 views0 comments
bottom of page