top of page
  • selenacolpa

Amsterdam couple photoshoot


Een aantal keer per jaar komen er aanstaande bruiden en bruidegommen uit Hong Kong een bezoek brengen aan ons mooie Amsterdam. Van de dagen die ze hier in Amsterdam verblijven wordt minimaal één dag ingepland om een Pre wedding of Love shoot te maken. Mooie achtergronden, fietsend langs de grachten, wandelend door en over de typische Amsterdamse straten en bruggetjes. In samenwerking met top bruidsfotograaf David Currie zetten we een compleet plaatje neer. De bruid neemt zelf haar jurk en bijbehorende accessoires mee. Vooraf wordt afgesproken wat de wensen zijn. Ik maak de bruidslook compleet met een mooie make-up en een mooie haarstijl.

Gedurende deze dag ga ik mee om steeds kleine touch ups te doen. Lipstick bijwerken, van alle lieve kusjes die uitgedeeld worden, afpederen van gezichten, want we willen niet te veel glimmen, de haren weer goed vast, het kan oa nogal waaien in Nederland.

David kent heel veel leuke plekken in Amsterdam waardoor je altijd unike foto's krijgt. We verzorgen het vervoer in en om Amsterdam om zo de mooiste foto's neer te kunnen zetten voor deze leuke internationale gasten.


Amsterdam wedding photography


Amsterdam wedding photography


Amsterdam wedding photography


Amsterdam wedding photography


Amsterdam wedding photography


Amsterdam wedding photography


Amsterdam wedding photography


Amsterdam wedding photography

21 views0 comments
bottom of page