top of page
  • selenacolpa

Epilennium


Op een trouwerij moet alles perfect zijn. Wie helemaal tot in de puntjes verzorgd wil worden kan ook nog een ontharingskuur bij deze top salon doen!

Als je gaat trouwen en een prachtige jurk hebt uitgekozen zou het geweldig zijn om mooie oksels te hebben. Veel toekomstige bruidjes bezoeken onze kliniek dan ook om verschillende delen van het lichaam definitief te laten ontharen, waardoor geen lelijke stoppels meer zichtbaar zijn.

Bij Epilennium Maassluis werken de huidtherapeuten met de Soprano ICE laser en is award winnaar 2015 op het gebied van laser ontharing. Epilennium Maassluis beschikt nu over deze gloednieuwe Soprano ice laser.


Deze laser is zeer effectief en veilig voor elk huidtype. In de zomer periode is het mogelijk om de behandeling voort te zetten. Maar wat maakt deze laser zo veilig? Dat komt door de SHR-methode. De SHR-methode is de veiligste laser ontharingsmethode en de beste uitvinding op laser gebied in de afgelopen 10 jaar.

Bij de Soprano ICE laser wordt de warmte ontwikkeld en vastgehouden in de lederhuid waar de haarzakjes behandeld worden. De energie (joule) is zeer laag, terwijl de pulsen per seconde zeer hoog zijn, waardoor de flitsen niet meer pijnlijk zijn. Door het extreem koelend handstuk is het risico op brandwonden zeer beperkt.

Naast de SHR-methode wordt de Soprano ICE laser alleen toegepast door ervaren huidtherapeuten die beschikken over NVH-, KP registraties.

• Pijnloos

• Langdurig resultaat

• Geen hersteltijd, direct na de behandeling kunt u uw dagelijkse bezigheden weer oppakken

• Effectief voor alle huidtypen, inclusief de gebruinde huid, als wel voor verschillende haartypen.

• Hoge dekkingsratio garandeert dat elke follikel wordt behandeld

• Perfect voor elke lichaamsdeel, inclusief de meer gevoelige delen als gezicht, nek en bikinilijn

• Veilige behandeling het hele jaar door. Behalve voor ontharing kunnen klanten bij de huidkliniek terecht voor onder andere het behandelen van couperose, acne, steelwratjes en pigment.

Huidkliniek Epilennium is elke maandag en woensdag open van 13.00u-21.00u en dinsdag en donderdag open van 9.00u-17.00u. Een afspraak maken kan via 010-2467660. Zie ook www.epilennium.nl.29 views0 comments
bottom of page