• selenacolpa

Jef Poldervaart: waar kunst en vrouwelijke schoonheid elkaar ontmoeten...


Het is alweer enkele jaren geleden dat ik voor het eerst met Jef Poldervaart heb samengewerkt. Destijds stond ik model en raakte ik gefascineerd door deze unieke manier van werken. De fotoshoots van Jef spelen zich af op een soort fictieve filmset waar de modellen niet poseren maar eerder een scene spelen in een niet bestaande film. Zo waan je je voor even een filmster en ook het resultaat is van Hollywood niveau.


Tegenwoordig werk ik nog steeds geregeld met Jef samen om nieuwe creaties neer te zetten. Nu niet meer als model, maar als Make-up Artist. Hieronder een kleine impressie van het werk dat we samen hebben neergezet.

Je kunt contact met ons opnemen als je ook een dag in de wondere wereld van Jef Poldervaart wilt ervaren. Jef is te bereiken via info@jefpoldervaart.com en 010 217 0000. Of neem contact met mij op.

#Beauty #Art

137 views0 comments

Reveal Your Beauty by Selena

 

Alles en iedereen laat ik stralen met make-up en haarstyling. Dat is wat ik doe! Ik ben te boeken voor bruidsmake-up, commercieel werk en als creatief bureau.

Reveal Your Beauty!

 

Klik hier om inspiratie op te doen

BOEK NU!

      Let's talk!

0614526261
  • Facebook Clean
  • Instagram Clean
  • Twitter Clean
  • Vimeo - White Circle
  • LinkedIn - White Circle

© 2012 – 2019

Reveal Your Beauty

K.v.K. 54810361

Algemene voorwaarden