• selenacolpa

Jaaroverzicht 2016: trouwen, reclames en workshops!


Wat een jaar! Wat ging het snel en wat is er weer veel gebeurd. Als ik door mijn fotoarchief blader komen weer de mooiste creaties voorbij. Ik verbaas me er toch iedere keer weer over dat dit in één jaar allemaal is gemaakt. Je zou er zo drie jaar mee kunnen vullen! Kijk je mee?


25 views0 comments

Reveal Your Beauty by Selena

 

Alles en iedereen laat ik stralen met make-up en haarstyling. Dat is wat ik doe! Ik ben te boeken voor bruidsmake-up, commercieel werk en als creatief bureau.

Reveal Your Beauty!

 

Klik hier om inspiratie op te doen

BOEK NU!

      Let's talk!

0614526261
  • Facebook Clean
  • Instagram Clean
  • Twitter Clean
  • Vimeo - White Circle
  • LinkedIn - White Circle

© 2012 – 2019

Reveal Your Beauty

K.v.K. 54810361

Algemene voorwaarden