top of page
  • selenacolpa

Make-up en zonnebrand? 27 tips om te shinen op het strand!Jaaaah, de zon schijnt weer! Op naar het strand! Killer body? Check! Nieuwe sexy bikini? Check! Hippe zonnebril? Check! Make-up? Uuuuh.... Hoe kan ik mijn gezicht nou goed beschermen en toch die mooie make-up dragen?

Het risico is groot dat je je gezicht niet goed beschermt door de vaak lage beschermingsfactor in make-up producten. Een ander risico is dat je je gezicht goed beschermt maar je wel heel de dag met een glimmend hoofd en slechte make-up over het strand loopt.

Er zijn al veel artikelen geschreven die ons helpen om onbezorgd te kunnen shinen op het strand. In onderstaande artikelen staan duidelijke how to's, do's en dont's en andere praktische tips.


52 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page