top of page

Reveal Your Beauty

Alles en iedereen laat ik stralen met make-up en haarstyling. Dat is wat ik doe! Ik weet zeker dat ik jou, je product en organisatie ook kan laten stralen!

 

Ik ben te boeken voor bruidsmake-up, commercieel werk en als 

creatief bureau.

Mijn verhaal

Mijn naam is Selena Colpa en in 2012 heb ik mij als Make-up Artist ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

 

Voordat ik mijn eigen bedrijf ben gestart, heb ik jaren in het bedrijfsleven gewerkt. Daarnaast deed ik veel modellenwerk. Vervolgens ben ik ook als Make-up Artist aan het werk gegaan.

 

Uiteindelijk heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben ik mijn bedrijf Reveal Your Beauty gestart. Iets waar ik tot op de dag van vandaag heel erg trots op ben!

Bekijk ook mijn blog voor meer achtergrondverhalen of volg me via social media.

Zo werk ik

Mijn make-up en haarstyling laat ik perfect aansluiten bij jouw persoonlijkheid, uitstraling en gezichtskenmerken. Zo ben ik ervan overtuigd dat ik jou, je product en organisatie kan laten stralen!

 

Ben je nieuwsgierig geworden hoe jij het mooiste bij jezelf naar boven kunt halen? Je kunt hier in mijn blog meer over lezen en testen welke make-up en haarstyling het beste bij jou past. 

 

Ik ben te boeken voor bruidsmake-up, commercieel werk en als creatief bureau. Maar ook voor een feestelijke make-up of persoonlijk make-up advies kun je contact met me opnemen. 

Wat zeggen anderen

Sepehr Maghsoudi, couturier

"Een fantastische samenwerking! Selena is altijd vrolijk en professioneel. Samen met het team van Hair Point steunt ze me door dik en dun. Bedankt darling!"

Patricia, bruid

"Selena has definitely made part of an unforgettable day with her professionalism, kindness and always listening to my wishes. I would definitely recommend her work!" 

Anchor 1

Opleidingen

Selena heeft aan de volgende instellingen haar opleidingen gevolgd: De make-up school van Mieke Petiet, Hair Point Professionele kappersacademie, Beauty Partners Rotterdam. Trainingen huidverzorging bij Dior, Chanel, Lancôme, Clarins, Clinique en 100% pure. Selena volgt regelmatig nieuwe opleidingen om inspiratie op te doen en de laatste technieken te leren.

bottom of page