top of page
  • selenacolpa

Beach babes!


Hoe mooi kan het leven zijn! Mooi weer, elegante vrouwen en een geweldige fotograaf! Sinds enkele jaren ben ik geregeld in Scheveningen te vinden. Samen met Michel Zoeter maken we hier geregeld portfoliofoto's voor modellen die hun portfolio willen uitbreiden of juist willen opbouwen. Voor zichzelf of voor EvD model agency.

De laatste jaren hebben we de mooiste creaties neergezet en we zijn nog lang niet klaar. Ik wil jullie graag een kijkje achter de schermen laten nemen en de eindresultaten laten zien.

Over de auteur Selena is professioneel Make-up Artist en eigenaar van Reveal Your Beauty. Vrouwen laten stralen met make-up en haarstyling is wat zij doet. Ze is te boeken voor voor bruidsmake-up, commercieel werk en workshops. Reveal Your Beauty!

87 views0 comments
bottom of page